16. מרק רגל אצל עיוני בכרם התימנים טעם גן עדן מומלץ ביום חורפי אם כי לא ממש זול - 45 ש"ח כולל פיתות נתי | 14.12.15 (ל"ת)
15. מה שמעניין זה שבבית זה יעלה 5-10 ש"ח אבל במסעדה באורח קסם המרכיבים הופכים ל60 שקל | 10.12.15 (ל"ת)
14. כל מנה במסעדה היא דרך לעשות קופה נכון שיש הוצאות על חומרים, עובדים, חשמל ושכירות אבל בכל העולם יש הוצאות דומות ולא כל המסעדות חזירות כמו בארץ E | 10.12.15 (ל"ת)
13. מי שאוכל במסעדות בארץ הוא שותף לעידוד העושק . בכל מסעדה מעולה ב כ ל אירופה וארהב משלמים פחות ! רק חרם צרכנים . עושים מכם צחוק . יהושוע | 10.12.15 (ל"ת)
12. ומה לגבי שערוריית מחירי הקינוחים?!?!? מתמחרים קינוחים במחירים של 35 שקלים וצפונה. הגזמה פראית. בארה"ב כמו גם בגרמניה, הייתי במסעדות יוקרה והקינוחים היו זולים יותר! א. | 10.12.15 (ל"ת)
11. אני מעדיף מרקים של אבקה משקית יותר טובים מבמסעדה אני חושב שהתוספים המלאכותיים עושים את העבודה חובשרי | 10.12.15 (ל"ת)
10. מרק מגעיל ב 60 ש''ח אכלתי במתחם שרונה מרק אצל אהרוני, 60 ש''ח על צלחת מים דלוחים עם אלוהים יודע מה בפנים, היתה אתי אורחת מחו''ל, בשלנית ידועה בארצה, היא היתה בהלם מוחלט. לדעתי, וגם לדעתה, גזלה מוחלטת דניאלה ברברון | 10.12.15 (ל"ת)
9. קונסומה האדון פראנק מספר סיפורים! לא צריך יומיים על קונסומה ולא צריך חומרים מי יודע מה כדי להכין קונסומה מספיק מה שנישאר כ"פסולת" שלא צריך לשימוש יומיומי כדי להכין קונסומה: קליפות, עצמות של בשר ועוף ודגים וזהו. כתוב כבספר הבישול של הקורדון בלה בדיוק איך מכינים קונסומה ובטח שלא יומיים אז שלא יספר סיפורי סבתא (חוץ מהעובדה שלמדתי שנה וחצי בישול בגרמניה) וזה לא מצדיק מחיר של 60 שקל (= 15 יורו! - אתם יודעים מה מקבלים עבור 15 יורו בגרמניה לארוחה?) למרק! איזו גניבה! ומי שזורק חומרים טובים של מרק לזבל אחרי הבישול לא יודע כלכולציה בלירה ויתפלא אחר כך למה הוא צריך לסגור את העסק כי הוא פשט רגל! ועוד משהו שעושים במסעדות - תבדקו במסעדה התיאלנדית ברחוב בוגרשוב בתל אביב: הם נותנים לכם תפריט שבו כתוב שמחיר המרק הוא 62 שקלים ולוקחים אחר כך 68 שקלים ואם אתה מתלונן הם מביאים לך תפריט אחר עם המחיר האחרון כדי שתווכח בעצמך. ואז אתה צריך להתחיל לחפש את התפריט הקודם כדי להוכיח להם שהם טעו. לא נכנסת לשם יותר והמרק היה בטעם של מים דלוחים. שרה אנגל | 10.12.15 (ל"ת)
8. אכלתי בגרמניה באחת הערים הכי יקרות שם מרק טום ים במסעדה תאילנדית ממש איכותית, עלה לי 4 יורו. בכלליות אתה ממש צריך להתאמץ בשביל לצאת ממסעדה שם עם חשבון מעל 50 שקלים, שזה המחיר בישראל על סלט בובו | 10.12.15 (ל"ת)
7. רק שכל צירי העופות מגידול על בסיס הורמונים ואנטיביוטיקה לא תודה בתמחור הנ"ל ראוי שתשתמשו בעוף אורגני לחלוטין! | 10.12.15 (ל"ת)
6. אני מכיר איזה מרק מעפולה, סטודנט למדעי הרוח. לא ידוע לי על ציפורים מתות בתוכו יליל | 10.12.15 (ל"ת)
4. העובדים? שקר גם! הבעלים לא משלם משכורת לעובדים! תרבות הטיפים הקלוקלת מממנת את העובדים והמעביד רק מלבין את זה בעבור העובדים במקרה הטוב. שלא יספרו לכם סיפורים שלמעביד יש הוצאות על עובדים!!! דורון | 10.12.15 (ל"ת)
1. לפני שנים רבות..בהדר חיפה היתה מסעדה ערבית ברחוב הרצליה שהגישה מנת מרק שעועית שטעמה היה טעם גן עדן של ממש. וכיום כל המרקים החדשניים האלה עם השמות המפוצצים שווים לתחת ועולים במחיר. אורן יהודה | 10.12.15 (ל"ת)
כף של נחמה
16 תגובות לכתיבת תגובה