אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"במסעדנות כולם גוזרים קופון על כולם"

88 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

69.
המסעדות שלו מגיעות למחזור גבוה בגלל המיקום. רפאלו
המסעדות שלו מגיעות למחזור גבוה בגלל המיקום. רפאלו (שלא טעימה לי) בקריון שזה קניון עם תנועה שעולה לדעתי על עזריאלי בת''א והחדשה ממוקמת 300 מטר מסניף איקאה וליד פארק טרמפולינות. אז שכל זכיין יחשוב טוב טוב לפני שמוציא 200K אם יש לו מיקום דומה, ואם כן האם הוא צריך לשלם על זכיינות
Teepee | 28.08.16
59.
לבחור מהכתבה אמרת "במסעדנות כולם גוזרים קופון על
לבחור מהכתבה אמרת "במסעדנות כולם גוזרים קופון על כולם" ז"א שכנראה גם אתה משתתף בחגיגה. אז קודם תסתכל על עצמך ואח"כ על השאר , אם השאר גנבים זה לא אומר שגם אתה צריך להיות גנב . ודבר אחרון  אתה מציע לזכיינים 200 אלף בלי שתקתק פעם אחת בקופה ובלי שאף לקוח טעם מהאוכל שלך זה כבר בלבולי מוח . ועדיין אני מקווה שתצליח אבל הגישה שלך היא מקולקלת מהיסוד. קודם פותחים סניף שניים ואח"כ תן לעם ישראל לשפוט אם יש טעם לאכול אצלך או לא. אף אחד לא מענין מה הייתה קודם .
Cupcake | 28.08.16
54.
רגע רגע, ספגטים גבתה 50+ שקל למנת ספגטי,
רגע רגע, ספגטים גבתה 50+ שקל למנת ספגטי, והוא מדבר על גזירת קופון? מנת ספגטי, אפילו הטובה ביותר, בטח לא מה שמכרו בספגטים, לא שווה יותר מ25 שקל. אותו העונש גם מגיע ל"פסטה באסטה" שמגישים פסטה בזול, עזבו אתכם מהטעם, מילא, אבל בגודל מיניאטורי. חצי מנה, חצי מחיר, והישראלים קונים. 
Box | 28.08.16
53.
לרוב, מי שמרוויח מהזייכנות זה בעל הרשת. אם
לרוב, מי שמרוויח מהזייכנות זה בעל הרשת. אם הזכיין מרוויח, בעל הרשת גוזר עליו קופון ענק. אם הזכיין מפסיד, הוא שוקע לבד עם החובות. בעלי הרשת לוקחים מהזכיינים סכומי עתק ויש גבול לכמה מסעדה יכולה להפיק רווח אחרי כל ההוצאות והמיסים. בנוסף לכך, בעל העסק מכתיב לו כל מיני תנאים שהוא כפוף להם, הוא חייב לעמוד בעיצוב מסויים של המקום, חייב למכור בהיקף מסוים, חייב שיהיה בדיוק אותו תפריט, חייב להזמין מספקים מסויימים.\ במידה מסויימת, זכיינות זה עסק רע כי אתה לא שותף ומתנהל כמו שכיר שמכתיבים לו מלמעלה מה לעשות וגם אין לך שכר בטוח, אז עדיף כבר להיות שכיר זכיינות זה בעצם סוג של תיווך  וככל שיש יותר מתווכים בעסק מסוים שגוזרים בעסק קופון שמן, כך מחיר המוצר עולה.
Dog | 28.08.16
52.
אם לא יציע תפריט כשר - יהיה חייב
אם לא יציע תפריט כשר - יהיה חייב לפתוח בשבת, כדי לפנות לחילוניים, ולכן יצטרך לגבות מחיר גבוה יותר בשבת ולא רק בשבת אלא כל השבוע, לא יפנה למעמד הביניים ומטה ולמסורתיים ולמשפחותיהם ועתידן של המסעדות להיסגר. בפרט כשהיום יש מסעדות רבות כשרות למהדרין וזולות!! לדוגמא קופיקס, סופר קופיקס, פיצה שמש וכאלו שמציעות מגש שלם ב20 ש"ח!!! תפנימו, אין לאנשים כסף. מי שאין לו לא יקנה. 
Seahorse | 28.08.16
51.
זה לא רק במסעדנות. בישראל כולם מחפשים לגזור
זה לא רק במסעדנות. בישראל כולם מחפשים לגזור קופון על כולם, ועדיף כמה שיותר. כל המשווקים מוסיפים לא מעט ליוקר המחיה ההזוי בארץ, כי מי שעוסק רק בשיווק יודע שהמשווקים הם בדרך כלל מאוד גרידים ורוצים רק לחפש איך לגזור קופון שמן יותר תמורת כמה שפחות עבודה וכמה שפחות יצירת ערך אמיתי למישהו. משווק שגוזר קופונים מרוויח בד"כ הרבה יותר מהבאנדם שבתכלס מייצר את מה שהמשווק משווק. והצרכן הסופי כמובן משלם יותר. צריך לחתוך בכל גוזרי הקופונים שלא מייצרים ערך לאף אחד מלבד לעצמם.
Paw | 28.08.16
46.
אחרי כל כך הרבה פרסומים ששמענו על הגיינה
אחרי כל כך הרבה פרסומים ששמענו על הגיינה לקויה במסעדות, פועלים סודנים ואריתראיים עם אפס מודעות להגיינה, ירקות לא שטופים, אי הקפדה על ניקיון מינימאלי ועוד כבר המון זמן לא ביקרתי במסעדות מכינה אוכל בבית, זה לוקח יותר זמן ודורש עבודה ואח"כ ניקיון אבל יש פחות מחלות, פחות שילשולים, פחות לחצים בבטן הגיע העת, שנהיה כמו בחו"ל ותהיה פה ביקורת מסעדות אמיתית של משרד הבריאות.
Dog | 28.08.16
44.
המספרים לא מסתדרים. 1.5-2 מיליון ש"ח חודשי, אומר
המספרים לא מסתדרים. 1.5-2 מיליון ש"ח חודשי, אומר לסגור קופה כל יום -25 ימים בחודש בגובה של לפחות 60 אלף ש"ח. במחירים עממיים של ממוצע ארוחה (גבוה) של פסטה, פיצה או עסקית, זה בהגזמה 75 ש"ח לאדם - 800??? הזמנות בגובה כזה ביום. לא מכיר מסעדה ישראלית שיש לה תזרים כזה. בפועל אם אתה מאוד מוצלח למשך חודשים ספורים תצליח לעשות בימים טובים במיוחד 250 דפיקות קופה בממוצע של 50 ש"ח, במקרה הטוב תסיים חודש עם 400-500 אלף ש"ח מחזור. אבל תצטרך מטראז' ענק שיעלה בארנונה ושכירות גבוהים מאוד וצוותים גדולים מאוד של מטבח, שירות ומשלוחים. כלכלי בקושי ובד"כ אחרי 6-7 חודשים צונח לבד משחיקה או מנטישה
Dog | 28.08.16
42.
יא מזֹדיין, פריפריה זה תרגום של שוליים. כל
יא מזֹדיין, פריפריה זה תרגום של שוליים. כל מה שלא בצנטרום. בלי קשר, 11 דקות זה אולי מרמת אליהו (גשר ראשון) עד למחלף קיבוץ גלויות או לחילופין ממחלף משה דיין עד דרום קריית שלום - ביום כיפור. וזה בהנחה שאתה גר על הכביש ולא בתוך שכונה כלשהי ואז צריך גם זמן לצאת ממנה.
Anchor | 28.08.16
40.
כמה קשקושים שיהיה בריא. בשביל מה 3 צבעים
כמה קשקושים שיהיה בריא. בשביל מה 3 צבעים של פסטה? אגב, מהר מאד תגלה שאנשים בארץ מעדיפים ספגטי ולא לינגוויני. ובצבע אחד בלבד. עצרת רגע לחשוב למה כל הרשתות והמסעדות הקודמות פשטו את הרגל? מה אתה בדיוק מביא שונה? ותעשה לעצמך טובה, אם עוד לא מאוחר, תכריז על עצמך ככשר ואל תכניס לעסק עוף/בקר/דגים/פירות ים. זה חומר גלם יקר, קשה לטיפול, טבחים בארץ במסעדות מהסוג הזה מפשלים איתו. לך על צמחוני+כשר. ככה תרוויח מכל העולמות. 
Coffee | 28.08.16
38.
מסעדה איטלקית לואו קוסט בישראל? חחחחחחחח.... ישראלים רוצים
מסעדה איטלקית לואו קוסט בישראל? חחחחחחחח.... ישראלים רוצים דבר אחד ויחיד בצלחת - כ-מ-ו-י-ו-ת של אוכל. איך תצליחו לשווק לישראלים אוכל איכותי, כשהפרמז'ן הישראלי שמתחת לכל ביקורת יקר בצורה מגוחכת? כמוהו שמן הזית? האוכל יהיה בינוני, הישראלי הממוצע יגיד לעצמו (ובצדק) שבבית הוא מכין פסטה אותו דבר בדיוק, וזהו. נגמר. הרי כלל המנות האיטלקיות מבוססות על הכנה מאוד מאוד פשוטה, וחומרי גלם משובחים. כשאין חומרי גלם משובחים, נשארות מנות פשוטות עם טעמים שאמא מכינה יותר טוב בבית.
Car | 28.08.16
37.
כל המסעדות והפיצריות בארץ תת רמה לעומת כל
כל המסעדות והפיצריות בארץ תת רמה לעומת כל מסעדת פועלים באיטליה. קודם כל באיטליה כולם עברו לתנור גחלים. בלי זה לא יגיעו לרמה. תוסיפו חומרי גלם ירודים וטבחים עם הרבה יחסי ציבור אבל אפס רמה תבינו למה האוכל כאן גרוע. גם הפסטות והרובים כאן ליגה ד.הייתי בפרונטו אצל הטבח הדאווינר. לצערי כל מסעדה עממית באיטליה עולה עליה עשר דרגות בטעם. שלא לדבר על המחיר והכמות. 
Flame | 28.08.16
34.
עוד ליצן שחושב שיצליח עם תפיסת עולם כל
עוד ליצן שחושב שיצליח עם תפיסת עולם כל כך מטומטמת,  הבנאדם רושם כך :   מרבית הסניפים של פאט ויני ייפתחו בפריפריה. "המסעדות שלנו ייפתחו בנתניה, ראשון לציון, פתח תקווה"    ראשון לציון 11 דקות מתל אביב ופתח תקווה 13 דקות,  ברגע שהוא מחשיב את זה כפריפריה זה אומר שהוא מנותק מהמציאות. 
Sushi | 28.08.16
5.
אם אתה מחשב את עלות חומרי הגלם בלבד,
אם אתה מחשב את עלות חומרי הגלם בלבד, יתכן ואתה צודק. במסעדה מכניסים גם את עלות העובדים ותפעול המקום. רווח של 18% זה מכובד וזה ממש לא חזירי! נסה אתה להפעיל עסק. עסק זה לא צדקה ולא גמ"ח. רוצה לתת בחינם אוכל לאנשים? תפתח מקום משלך. קנאה וצרות עין עושה קמטים. 
Blowdryer | 28.08.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת