88. רק שלא יחזרו על מקרה סבארו. פעם עברתי רק שלא יחזרו על מקרה סבארו. פעם עברתי בסניף קטן. ביקשתי משהו - חיממו לא במיקרו אלא בתנור רגיל. יצא חצי קפוא-חצי מופשר... חוסר הבנה כזה בסיסי הוא שהורס את החוויה. Grapes | 29.08.16 (ל"ת)
87. יש כבר רשת כזו... קוראים לה גומבה הם יש כבר רשת כזו... קוראים לה גומבה הם באמת נהדרים.. Pin | 28.08.16 (ל"ת)
84. עוד שנה ימכרו לך פסטה שהכינו לפני שנה עוד שנה ימכרו לך פסטה שהכינו לפני שנה Elephant | 28.08.16 (ל"ת)
83. מחשב מסלול מחדש... בבוקר- ראשון-ת"א שעה פ"ת-ת"א שעה מחשב מסלול מחדש... בבוקר- ראשון-ת"א שעה פ"ת-ת"א שעה נתניה-ת"א- שעה וחצי אתה לגמרי פריפריאלי... חח לך תאכל ויני שמן, ואני אתקע שווארמה בדיזינגוף כמו קינג Elephant | 28.08.16 (ל"ת)
82. נסו להבין את ההבדל בין "יותר קשה להשיג" נסו להבין את ההבדל בין "יותר קשה להשיג" בתל אביב ל"קשה למצוא" בצפון. העתונות העברית במיטבה Weights | 28.08.16 (ל"ת)
80. מה הכתובת שלך? מגיע אלייך בערב עם האשה מה הכתובת שלך? מגיע אלייך בערב עם האשה Elephant | 28.08.16 (ל"ת)
79. או שאתה טרול משועמם, או שאתה תל אביבי או שאתה טרול משועמם, או שאתה תל אביבי עם האף בשמיים ושמש שזורחת לו מהתחת. בכל מקרה,אל תבזבז לי את הזמן ותשאר בחור שלך. Cone | 28.08.16 (ל"ת)
78. קניתי דירה ב 2.5 מיליון ש"ח בנתניה, והוא קניתי דירה ב 2.5 מיליון ש"ח בנתניה, והוא קורא לי פריפריה!!! חחח אוכל כל יום במקדונלדס ב 50 ש"ח, לא מתקרב לויני השמן Elephant | 28.08.16 (ל"ת)
77. נכון.. אין כשרות אין הצלחה!! תראה את כל נכון.. אין כשרות אין הצלחה!! תראה את כל המסעדות של הערבים.. כולם נפתחות ונסגרות בלי סוף.. חח.. הן היחידות ששורדות למשך שנים!!!! חחח Elephant | 28.08.16 (ל"ת)
76. צודק לגמרי! הוא אמור להחזיק אותה הפוך.. חחח צודק לגמרי! הוא אמור להחזיק אותה הפוך.. חחח Elephant | 28.08.16 (ל"ת)
75. שמעתי שברשת החדשה יהיה מלא סלמונלה.. כי עם שמעתי שברשת החדשה יהיה מלא סלמונלה.. כי עם ישראל חולה על סלמונלה.. Elephant | 28.08.16 (ל"ת)
73. וכל מי שאוכל כל כך הרבה פחמימות גם וכל מי שאוכל כל כך הרבה פחמימות גם יצא שמן!! פחמימות = שומן = פאט ויני Magnet | 28.08.16 (ל"ת)
72. רווח גולמי במסעדה, כולל את עלות החומרים, את רווח גולמי במסעדה, כולל את עלות החומרים, את עלות המלצרים, ואת עלות הטבחים. ChefHat | 28.08.16 (ל"ת)
71. עוד לא נפתח. אם כבר תגובה מוזמנת לפחות עוד לא נפתח. אם כבר תגובה מוזמנת לפחות תשים לב שזה אמין. חחח Coffee | 28.08.16 (ל"ת)
70. פחמימות ולחם לבן+לא כשר הולך לפי הטרנדים סניף פחמימות ולחם לבן+לא כשר הולך לפי הטרנדים סניף הבא בהוצל"פ Cupcake | 28.08.16 (ל"ת)
69. המסעדות שלו מגיעות למחזור גבוה בגלל המיקום. רפאלו המסעדות שלו מגיעות למחזור גבוה בגלל המיקום. רפאלו (שלא טעימה לי) בקריון שזה קניון עם תנועה שעולה לדעתי על עזריאלי בת''א והחדשה ממוקמת 300 מטר מסניף איקאה וליד פארק טרמפולינות. אז שכל זכיין יחשוב טוב טוב לפני שמוציא 200K אם יש לו מיקום דומה, ואם כן האם הוא צריך לשלם על זכיינות Teepee | 28.08.16 (ל"ת)
68. לא רוצה לדפוק את הזכיינים אבל רוצה 200000₪ לא רוצה לדפוק את הזכיינים אבל רוצה 200000₪ על מה? מ400000₪ לא לוקח אחוז ממחזור( אצל כולם זה כך) ומ400000₪ לוקח בטח 4-5% וזה רק עולה כשהמחזור עולה. בקצור כתבה מוזמנת ועוד אחד שרוצה לעשות כסף על זכיינים. ממש שחקן גדול. Magnet | 28.08.16 (ל"ת)
67. רווח גולמי במסעדה, כולל את עלות החומרים, את רווח גולמי במסעדה, כולל את עלות החומרים, את עלות המלצרים, ואת עלות הטבחים. - ורווח נקי הוא רווח אחרי כל ההוצאות כולל חשמל, שכר למנהלים, פרסום, שכר דירה, ואחרי תשלום כל המיסים (מע"מ, מס הכנסה, מס ארנונה, וכדומה). ChefHat | 28.08.16 (ל"ת)
66. שטויות! כמה בשר כבודו יוסיף במנה עבור 5 שטויות! כמה בשר כבודו יוסיף במנה עבור 5 ש"ח? 4 גרם? Dice | 28.08.16 (ל"ת)
65. תגידי, גברת אורנה יפת, שכחת לדבר עיברית??? "הקונספט תגידי, גברת אורנה יפת, שכחת לדבר עיברית??? "הקונספט הוא קז'ואל דיינינג איטלקי, מטבח פתוח ומהיר ותמחור ווליו פור מאני." Dice | 28.08.16 (ל"ת)
63. ספגטים נפלו כי פשוט לא היה טעים. מהביקורים ספגטים נפלו כי פשוט לא היה טעים. מהביקורים המעטים שם אני זוכר רק שהיה לא טעים, ולא עושה חשק לחזור. בהצלחה לרשת החדשה, אם אכן יממש את ההבטחות, זה טוב לכולם. Yahav773 | 28.08.16 (ל"ת)
62. דבר נוסף. אוכל איטלקי זה אוכל פשוט. סוג דבר נוסף. אוכל איטלקי זה אוכל פשוט. סוג של אוכל תימני עם סטייל. אין סיבה לשלם על מנה של פסטה יותר מ 25 שקל, ועוד 5 שקלים לתוספת בשר. Ring | 28.08.16 (ל"ת)
61. בהצלחה. חבל על הכסף,היום למסעדות גדולות קשה לשרוד,היכולת בהצלחה. חבל על הכסף,היום למסעדות גדולות קשה לשרוד,היכולת למלא צהרים אחרי צהרים וערב אחרי ערב את המסעדה לאורך זמן קשה עד בלתי אפשרי. היום אלו ששורדים אלו המקומות הקטנים שמבוססים על לקחת הביתה ומשלוחים. Ring | 28.08.16 (ל"ת)
60. חיקוי זול של va piano אולי תהיו יותר חיקוי זול של va piano אולי תהיו יותר מקוריים . מציע לך לקפוץ שני צעדים למסה גרופ ולבקש סטאז . Pretzel | 28.08.16 (ל"ת)
59. לבחור מהכתבה אמרת "במסעדנות כולם גוזרים קופון על לבחור מהכתבה אמרת "במסעדנות כולם גוזרים קופון על כולם" ז"א שכנראה גם אתה משתתף בחגיגה. אז קודם תסתכל על עצמך ואח"כ על השאר , אם השאר גנבים זה לא אומר שגם אתה צריך להיות גנב . ודבר אחרון אתה מציע לזכיינים 200 אלף בלי שתקתק פעם אחת בקופה ובלי שאף לקוח טעם מהאוכל שלך זה כבר בלבולי מוח . ועדיין אני מקווה שתצליח אבל הגישה שלך היא מקולקלת מהיסוד. קודם פותחים סניף שניים ואח"כ תן לעם ישראל לשפוט אם יש טעם לאכול אצלך או לא. אף אחד לא מענין מה הייתה קודם . Cupcake | 28.08.16 (ל"ת)
58. הטעות המרכזית שלך היא שלא טרחת לדאוג לכשרות. הטעות המרכזית שלך היא שלא טרחת לדאוג לכשרות. כל עוד אתה תמשיך בקו בזה אתה תיכשל שוב ושוב.... Sword | 28.08.16 (ל"ת)
57. אכלתי מספר פעמים ב Fat Vinny, האוכל מעולה אכלתי מספר פעמים ב Fat Vinny, האוכל מעולה והשירות מצויין. ממש נהנתי AirBalloon | 28.08.16 (ל"ת)
56. שישלמו דמי זכיינות וישכבו על הגדר בשביל הלקוחות, שישלמו דמי זכיינות וישכבו על הגדר בשביל הלקוחות, מה מתח הרווחים? אה ℅ 3 , לא תודה Dog | 28.08.16 (ל"ת)
55. אחי אתה חיי בנייטיז "מינה טומיי" " אודאון" אחי אתה חיי בנייטיז "מינה טומיי" " אודאון" ועוד... הלאה חביבי .תלמד גם להחזיק כוס יין בתמונה הכי 2002-2003 . Glasses | 28.08.16 (ל"ת)
54. רגע רגע, ספגטים גבתה 50+ שקל למנת ספגטי, רגע רגע, ספגטים גבתה 50+ שקל למנת ספגטי, והוא מדבר על גזירת קופון? מנת ספגטי, אפילו הטובה ביותר, בטח לא מה שמכרו בספגטים, לא שווה יותר מ25 שקל. אותו העונש גם מגיע ל"פסטה באסטה" שמגישים פסטה בזול, עזבו אתכם מהטעם, מילא, אבל בגודל מיניאטורי. חצי מנה, חצי מחיר, והישראלים קונים. Box | 28.08.16 (ל"ת)
53. לרוב, מי שמרוויח מהזייכנות זה בעל הרשת. אם לרוב, מי שמרוויח מהזייכנות זה בעל הרשת. אם הזכיין מרוויח, בעל הרשת גוזר עליו קופון ענק. אם הזכיין מפסיד, הוא שוקע לבד עם החובות. בעלי הרשת לוקחים מהזכיינים סכומי עתק ויש גבול לכמה מסעדה יכולה להפיק רווח אחרי כל ההוצאות והמיסים. בנוסף לכך, בעל העסק מכתיב לו כל מיני תנאים שהוא כפוף להם, הוא חייב לעמוד בעיצוב מסויים של המקום, חייב למכור בהיקף מסוים, חייב שיהיה בדיוק אותו תפריט, חייב להזמין מספקים מסויימים.\ במידה מסויימת, זכיינות זה עסק רע כי אתה לא שותף ומתנהל כמו שכיר שמכתיבים לו מלמעלה מה לעשות וגם אין לך שכר בטוח, אז עדיף כבר להיות שכיר זכיינות זה בעצם סוג של תיווך וככל שיש יותר מתווכים בעסק מסוים שגוזרים בעסק קופון שמן, כך מחיר המוצר עולה. Dog | 28.08.16 (ל"ת)
52. אם לא יציע תפריט כשר - יהיה חייב אם לא יציע תפריט כשר - יהיה חייב לפתוח בשבת, כדי לפנות לחילוניים, ולכן יצטרך לגבות מחיר גבוה יותר בשבת ולא רק בשבת אלא כל השבוע, לא יפנה למעמד הביניים ומטה ולמסורתיים ולמשפחותיהם ועתידן של המסעדות להיסגר. בפרט כשהיום יש מסעדות רבות כשרות למהדרין וזולות!! לדוגמא קופיקס, סופר קופיקס, פיצה שמש וכאלו שמציעות מגש שלם ב20 ש"ח!!! תפנימו, אין לאנשים כסף. מי שאין לו לא יקנה. Seahorse | 28.08.16 (ל"ת)
51. זה לא רק במסעדנות. בישראל כולם מחפשים לגזור זה לא רק במסעדנות. בישראל כולם מחפשים לגזור קופון על כולם, ועדיף כמה שיותר. כל המשווקים מוסיפים לא מעט ליוקר המחיה ההזוי בארץ, כי מי שעוסק רק בשיווק יודע שהמשווקים הם בדרך כלל מאוד גרידים ורוצים רק לחפש איך לגזור קופון שמן יותר תמורת כמה שפחות עבודה וכמה שפחות יצירת ערך אמיתי למישהו. משווק שגוזר קופונים מרוויח בד"כ הרבה יותר מהבאנדם שבתכלס מייצר את מה שהמשווק משווק. והצרכן הסופי כמובן משלם יותר. צריך לחתוך בכל גוזרי הקופונים שלא מייצרים ערך לאף אחד מלבד לעצמם. Paw | 28.08.16 (ל"ת)
46. אחרי כל כך הרבה פרסומים ששמענו על הגיינה אחרי כל כך הרבה פרסומים ששמענו על הגיינה לקויה במסעדות, פועלים סודנים ואריתראיים עם אפס מודעות להגיינה, ירקות לא שטופים, אי הקפדה על ניקיון מינימאלי ועוד כבר המון זמן לא ביקרתי במסעדות מכינה אוכל בבית, זה לוקח יותר זמן ודורש עבודה ואח"כ ניקיון אבל יש פחות מחלות, פחות שילשולים, פחות לחצים בבטן הגיע העת, שנהיה כמו בחו"ל ותהיה פה ביקורת מסעדות אמיתית של משרד הבריאות. Dog | 28.08.16 (ל"ת)
45. נתניה,באר שבע,ראשון לציון,פתח תקווה הן פריפריה? אל תזלזל נתניה,באר שבע,ראשון לציון,פתח תקווה הן פריפריה? אל תזלזל בלקוחות שלך. Bug | 28.08.16 (ל"ת)
44. המספרים לא מסתדרים. 1.5-2 מיליון ש"ח חודשי, אומר המספרים לא מסתדרים. 1.5-2 מיליון ש"ח חודשי, אומר לסגור קופה כל יום -25 ימים בחודש בגובה של לפחות 60 אלף ש"ח. במחירים עממיים של ממוצע ארוחה (גבוה) של פסטה, פיצה או עסקית, זה בהגזמה 75 ש"ח לאדם - 800??? הזמנות בגובה כזה ביום. לא מכיר מסעדה ישראלית שיש לה תזרים כזה. בפועל אם אתה מאוד מוצלח למשך חודשים ספורים תצליח לעשות בימים טובים במיוחד 250 דפיקות קופה בממוצע של 50 ש"ח, במקרה הטוב תסיים חודש עם 400-500 אלף ש"ח מחזור. אבל תצטרך מטראז' ענק שיעלה בארנונה ושכירות גבוהים מאוד וצוותים גדולים מאוד של מטבח, שירות ומשלוחים. כלכלי בקושי ובד"כ אחרי 6-7 חודשים צונח לבד משחיקה או מנטישה Dog | 28.08.16 (ל"ת)
43. אתה כותב צנטרום ויש לך עזות לקרוא לו אתה כותב צנטרום ויש לך עזות לקרוא לו מזדיין ) Ring | 28.08.16 (ל"ת)
42. יא מזֹדיין, פריפריה זה תרגום של שוליים. כל יא מזֹדיין, פריפריה זה תרגום של שוליים. כל מה שלא בצנטרום. בלי קשר, 11 דקות זה אולי מרמת אליהו (גשר ראשון) עד למחלף קיבוץ גלויות או לחילופין ממחלף משה דיין עד דרום קריית שלום - ביום כיפור. וזה בהנחה שאתה גר על הכביש ולא בתוך שכונה כלשהי ואז צריך גם זמן לצאת ממנה. Anchor | 28.08.16 (ל"ת)
41. ספגטים נכשלה כיוון שלא הכירה את השוק מי ספגטים נכשלה כיוון שלא הכירה את השוק מי פותח מסעדה לא כשרה ברעננה שחמישים אחוז מתושביה דתיים ? Cherries | 28.08.16 (ל"ת)
40. כמה קשקושים שיהיה בריא. בשביל מה 3 צבעים כמה קשקושים שיהיה בריא. בשביל מה 3 צבעים של פסטה? אגב, מהר מאד תגלה שאנשים בארץ מעדיפים ספגטי ולא לינגוויני. ובצבע אחד בלבד. עצרת רגע לחשוב למה כל הרשתות והמסעדות הקודמות פשטו את הרגל? מה אתה בדיוק מביא שונה? ותעשה לעצמך טובה, אם עוד לא מאוחר, תכריז על עצמך ככשר ואל תכניס לעסק עוף/בקר/דגים/פירות ים. זה חומר גלם יקר, קשה לטיפול, טבחים בארץ במסעדות מהסוג הזה מפשלים איתו. לך על צמחוני+כשר. ככה תרוויח מכל העולמות. Coffee | 28.08.16 (ל"ת)
39. ראשל"צי חמוד, שתי המילים הראשונות בתגובה שלך מראות ראשל"צי חמוד, שתי המילים הראשונות בתגובה שלך מראות מצויין למה אתה פריפריאלי נחות. תמשיך לחיות בסרט. Car | 28.08.16 (ל"ת)
38. מסעדה איטלקית לואו קוסט בישראל? חחחחחחחח.... ישראלים רוצים מסעדה איטלקית לואו קוסט בישראל? חחחחחחחח.... ישראלים רוצים דבר אחד ויחיד בצלחת - כ-מ-ו-י-ו-ת של אוכל. איך תצליחו לשווק לישראלים אוכל איכותי, כשהפרמז'ן הישראלי שמתחת לכל ביקורת יקר בצורה מגוחכת? כמוהו שמן הזית? האוכל יהיה בינוני, הישראלי הממוצע יגיד לעצמו (ובצדק) שבבית הוא מכין פסטה אותו דבר בדיוק, וזהו. נגמר. הרי כלל המנות האיטלקיות מבוססות על הכנה מאוד מאוד פשוטה, וחומרי גלם משובחים. כשאין חומרי גלם משובחים, נשארות מנות פשוטות עם טעמים שאמא מכינה יותר טוב בבית. Car | 28.08.16 (ל"ת)
37. כל המסעדות והפיצריות בארץ תת רמה לעומת כל כל המסעדות והפיצריות בארץ תת רמה לעומת כל מסעדת פועלים באיטליה. קודם כל באיטליה כולם עברו לתנור גחלים. בלי זה לא יגיעו לרמה. תוסיפו חומרי גלם ירודים וטבחים עם הרבה יחסי ציבור אבל אפס רמה תבינו למה האוכל כאן גרוע. גם הפסטות והרובים כאן ליגה ד.הייתי בפרונטו אצל הטבח הדאווינר. לצערי כל מסעדה עממית באיטליה עולה עליה עשר דרגות בטעם. שלא לדבר על המחיר והכמות. Flame | 28.08.16 (ל"ת)
36. נסיון ראשון (אכן משימה קשה): הרעיון הוא מסעדה נסיון ראשון (אכן משימה קשה): הרעיון הוא מסעדה איטלקית לא מחוייטת, מתבח פתוח ומהיר ותמחור שנותן תמורה מירבית לכסף Car | 28.08.16 (ל"ת)
35. מינה טומיי בינונית מינוס. דווקא את ספגטים מאד מינה טומיי בינונית מינוס. דווקא את ספגטים מאד מאד אהבתי Bulb | 28.08.16 (ל"ת)
34. עוד ליצן שחושב שיצליח עם תפיסת עולם כל עוד ליצן שחושב שיצליח עם תפיסת עולם כל כך מטומטמת, הבנאדם רושם כך : מרבית הסניפים של פאט ויני ייפתחו בפריפריה. "המסעדות שלנו ייפתחו בנתניה, ראשון לציון, פתח תקווה" ראשון לציון 11 דקות מתל אביב ופתח תקווה 13 דקות, ברגע שהוא מחשיב את זה כפריפריה זה אומר שהוא מנותק מהמציאות. Sushi | 28.08.16 (ל"ת)
33. מה זה ? יעקוב איילון , מגיש הטלוויזיה מה זה ? יעקוב איילון , מגיש הטלוויזיה , נכנס לתחום המסעדנות!? Raindrop | 28.08.16 (ל"ת)
32. בהצלחה בקונספט החדש ! מינה טומיי בת"א אחת בהצלחה בקונספט החדש ! מינה טומיי בת"א אחת הפייבוריטיות שלי !! Sailboat | 28.08.16 (ל"ת)
31. מישהו יודע אם משלמים שכר בסיס למלצריםבמסעדות שלו? מישהו יודע אם משלמים שכר בסיס למלצריםבמסעדות שלו? או שגם שם הטיפים של הלקוחות הם השכר? Corn | 28.08.16 (ל"ת)
29. עוד נוכל שמנסה למכור לי אשליות. כמה עולה עוד נוכל שמנסה למכור לי אשליות. כמה עולה כתבה יחצנית בכלכליסט Clover | 28.08.16 (ל"ת)
28. מי מבטיח שלא ימכרו לי פסטה מוכנה בעוד מי מבטיח שלא ימכרו לי פסטה מוכנה בעוד שנה? מקווה שתהיה הקפדה על נקיון ואסתטיקה כמו באיטליה Radio | 28.08.16 (ל"ת)
27. איש יקר ,בהצלחה מסעדה מצויינת עלה והצלח תבורך איש יקר ,בהצלחה מסעדה מצויינת עלה והצלח תבורך Bus | 28.08.16 (ל"ת)
26. מה כבר אפשר לחדש באיטלקית. מכין פסטה טעימה מה כבר אפשר לחדש באיטלקית. מכין פסטה טעימה יותר בבית מכל מה שאי אפעם אכלתי בחוץ... Corn | 28.08.16 (ל"ת)
25. קניון קסטרה בחיפה. לא אכלתי בקריות, צר לי קניון קסטרה בחיפה. לא אכלתי בקריות, צר לי לשמוע ששם זה לא אותו דבר Corn | 28.08.16 (ל"ת)
23. מינה טומיי ורפאלו מסעדות מעולות! אם יהיה ברמה מינה טומיי ורפאלו מסעדות מעולות! אם יהיה ברמה שלהם ובמחיר נמוך יותר, אהיה לקוחה קבועה Corn | 28.08.16 (ל"ת)
21. מי שאכל ברפאלו מבין במה מדובר. מסעדה ברמה מי שאכל ברפאלו מבין במה מדובר. מסעדה ברמה אחרת משוק המסעדות בישראל.איכות מוצרים, תפריט מגוון ושירות מדהים. בין המסעדות האהובות עלי Corn | 28.08.16 (ל"ת)
19. אוכל איטלקי? אני בבית עושה פסטה הרבה יותר אוכל איטלקי? אני בבית עושה פסטה הרבה יותר טובה. חומרי גלם... הצחקתם אותי. גבינות לא איכותיות, שמן זית, לא איכותי, רוטב פסטו....חחחח. גם אלו שמתגאים בפסטה טריה לא יודעים להכינה. Cupcake | 28.08.16 (ל"ת)
18. כל אחד שמוכן לנסות לפתח את הקולינריה בצפון-מבורך. כל אחד שמוכן לנסות לפתח את הקולינריה בצפון-מבורך. שיהיה לו ולנו בהצלחה Bullhorn | 28.08.16 (ל"ת)
17. סניף ספגטים בירושלים עבד מצוין והיה אחת האפשרויות סניף ספגטים בירושלים עבד מצוין והיה אחת האפשרויות היחידות להזמין אוכל במחיר סביר בשליח בשבת . אני קורא ליזם לפתוח לאלתר סניף בירושלים הוא מאוד יצליח ! Flame | 28.08.16 (ל"ת)
16. הקונספט הוא קז'ואל דיינינג איטלקי, מטבח פתוח ומהיר הקונספט הוא קז'ואל דיינינג איטלקי, מטבח פתוח ומהיר ותמחור ווליו פור מאני. תרגם לנו את מה שכתוב למעלה לעברית אם לא קשה לך .... Paw | 28.08.16 (ל"ת)
14. ברור כשמוכרים מנה ב400٪רווח, ולא משלמים שכר עבודה ברור כשמוכרים מנה ב400٪רווח, ולא משלמים שכר עבודה למלצרים בוודאי שישתלם. Corn | 28.08.16 (ל"ת)
13. כותרת לא כל כך קשורה לתוכן הכתבה לטעמי. כותרת לא כל כך קשורה לתוכן הכתבה לטעמי. Corn | 28.08.16 (ל"ת)
12. אז אולי תפתח מסעדה ונבוא לאכול אצלך. אחלה אז אולי תפתח מסעדה ונבוא לאכול אצלך. אחלה השקעה היום. Corn | 28.08.16 (ל"ת)
11. הם התנהלו כאילו שיהרוג אותם לתת שירות טוב הם התנהלו כאילו שיהרוג אותם לתת שירות טוב - אז זה באמת הרג אותם... חוץ מזה לזרוק חצי קילו ספגטי בצלחת זה לא ארוחה, זה מתקן האבסה. Coathanger | 28.08.16 (ל"ת)
10. בעסק שלי שמגלגל את אותם סכומים הרווח קטן בעסק שלי שמגלגל את אותם סכומים הרווח קטן בהרבה, והעובדים מתפרנסים יפה, שדרת ההנהלה מתפרנסת יפה והבעלים יצא מיליונר תוך שנתיים שלוש. Fan | 28.08.16 (ל"ת)
9. הסטנדרט בעסקי מזון זה 70% רווח גולמי. הסטנדרט בעסקי מזון זה 70% רווח גולמי. Submarine | 28.08.16 (ל"ת)
7. נשמע כמו חיקוי ל |Vapiano האירופאי. סה"כ מודל נשמע כמו חיקוי ל |Vapiano האירופאי. סה"כ מודל טוב אם יצליחו לבצע כמו המקור Planet | 28.08.16 (ל"ת)
6. מדובר בחיקוי לקונספט המהמם והמצליח של רשת מסעדות מדובר בחיקוי לקונספט המהמם והמצליח של רשת מסעדות גומבה של סהר שפע. הם פרצו דרך והיו ראשונים לתת אוכל איטלקי ברמה הכי גבוהה בלי לשדוד את הצרכנים. ועכשיו באים החקיינים. Blowdryer | 28.08.16 (ל"ת)
5. אם אתה מחשב את עלות חומרי הגלם בלבד, אם אתה מחשב את עלות חומרי הגלם בלבד, יתכן ואתה צודק. במסעדה מכניסים גם את עלות העובדים ותפעול המקום. רווח של 18% זה מכובד וזה ממש לא חזירי! נסה אתה להפעיל עסק. עסק זה לא צדקה ולא גמ"ח. רוצה לתת בחינם אוכל לאנשים? תפתח מקום משלך. קנאה וצרות עין עושה קמטים. Blowdryer | 28.08.16 (ל"ת)
4. תבינו כבר! מלבד המקים, זכיינים כמעט ולא עושים תבינו כבר! מלבד המקים, זכיינים כמעט ולא עושים כסף! זכיין חייב להכיר את השוק, להבין מה ההתחייבויות שלו, כמה כסף גוזר המקים וכו. תפסיקו סתם לחתום על חוזים ואז לא להבין איך העסק שלכם מתפורר. Butterfly | 28.08.16 (ל"ת)
3. "בתל אביב יותר קשה להשיג עובדים, ומלצר שיוצא "בתל אביב יותר קשה להשיג עובדים, ומלצר שיוצא מהמסעדה שלי בתל אביב יודע שבארבעה צעדים הוא מוצא מקום עבודה חלופי.... בצפון יותר קשה למצוא עובדים ויש פחות כוח אדם" Grapes | 28.08.16 (ל"ת)
2. מינה טומיי מסעדה מעולה. ספגטים נכשלה מפני שלא מינה טומיי מסעדה מעולה. ספגטים נכשלה מפני שלא ידעו להכין שם פסטה נורמלית ! הפסטה שוחה ברוטב Locomotive | 28.08.16 (ל"ת)
1. רווח __נקי__ למנה הוא 18% - זה אומר רווח __נקי__ למנה הוא 18% - זה אומר רווח גולמי של יותר מ 60 אחוז. Car | 28.08.16 (ל"ת)
"במסעדנות כולם גוזרים קופון על כולם"
88 תגובות לכתיבת תגובה