אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מקור מזון יציב ומזין: הארטישוק הירושלמי

13 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
כשמכינים עוף בתנור אפשר לקלף כמה פקעות של
כשמכינים עוף בתנור אפשר לקלף כמה פקעות של ארטישוק ירושלמי. חוצים לאורך לרבעים, מתבלים ביחד עם העוף במיץ מלימון שלם ותבלין עוף איכותי (פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, כמון, סומאק ואבקת שום טרייה) ויאללה, שעה בתנור. אוי, כמה שזה טעים....
Pin | 30.10.16
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת