9. אבוקדו מאוד בריא ..אבל משמין. באם תרצו לשדרג אבוקדו מאוד בריא ..אבל משמין. באם תרצו לשדרג סלט ..המלצתי .שמן אבוקדו. שהוא שמן בריא כמו שמן זית .והטעם שלו ממש דומיננטי ומיוחד .. BottleOpener | 04.11.16 (ל"ת)
8. פרי או ירק נהדרים לחולי סכרת 0% סוכר פרי או ירק נהדרים לחולי סכרת 0% סוכר ועכשיו כשנודע שהוא טוב לפעילות מינית אני אחסל כל יום קילוגרם לפחות SKY970 | 04.11.16 (ל"ת)
4. חבל רק שהאבוקדו שמשווקים בסופר קשה כמו אבן, חבל רק שהאבוקדו שמשווקים בסופר קשה כמו אבן, וגם נשאר כזה גם אחרי שבוע ויותר. למה לא משווקים אבוקדו רכים ומוכנים לאכילה?? hayapu | 03.11.16 (ל"ת)
3. התהליך שעובר האבוקדו על דלפק המטבח נקרא "הבחלה". התהליך שעובר האבוקדו על דלפק המטבח נקרא "הבחלה". "הבשלה" קוראת רק כשהפרי עדיין מחובר לעץ Blowdryer | 03.11.16 (ל"ת)
2. זו פרסומת לאטינגר, שהרי ברור שההאס הרבה יותר זו פרסומת לאטינגר, שהרי ברור שההאס הרבה יותר טעים ונוח לאכילה. Boomerang | 03.11.16 (ל"ת)
1. שייק אבוקדו, ענק!! מקפיאים אבוקדו בשל ללא הקליפה שייק אבוקדו, ענק!! מקפיאים אבוקדו בשל ללא הקליפה והגלעין, חתוך מכניסים לבלנדר + שני עלי קייל + שני גבעולי סלרי, שני תמרים (לפי הטעם) חופן אגוזים והרבה קרח. אפשר להחליף חלק מהקרח במים קרים אם הבלר לא מסתדר. אפשר להוסיף פירות יער, ענבים או פירות אחרים שאוהבים טעים לאללה! Bullhorn | 03.11.16 (ל"ת)
אבוקדו: הפרי הטעים בעולם?
10 תגובות לכתיבת תגובה