2. הסיבה שמורידים את הגבעולים היא שהעלים הירוקים מדייתים מים וכך מייבשים את החלק הבהיר הנאכל. מסיבה זאת גם מסירים בשדה את עלי הגזר, הסלק ועוד. כמובן שבאקלים קר, ניתן לשמר את העלים, כמו שרואים בשווקים בחו"ל יובל | 24.11.16 (ל"ת)
1. בלי ניקוד: שומר, עם ניקוד: שמר אם מנקדים אז כמו שצריך: אין שורוק ואחריו דגש ב- מ'. בלי ניקוד: שומר, עם ניקוד: שמר (ש' בקובוץ וללא ו' בשורוק). הצורה המנוקדת הנכונה: שמר (ש' בקבוץ, מ' בקמץ ודגש) | 24.11.16 (ל"ת)
אוכל בזמן: שוּמָּר הכי
2 תגובות לכתיבת תגובה