אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

האסלה המהפכנית שתציל את העולם

30 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

28.
פתרון עתיק ופשוט יותר
בכפרים הרריים בהימאליה בתי השימוש הם חדר קטן בקומה שנייה. ברצפה יש חור ובפינה ערימת חול. עושים מה שצריך דרך החור. כשמסיימים - עורמים מעט חול דרך החול. מתחת לחדרון יש חלל פתוח ופעם בכמה חודשים הם מרוקנים את החלל ומדשנים את השדות. הכי קל בעולם.
מתגעגע ללדאק | 20.08.17
27.
את אותו החארה עושים עם הקקי של הכלבים
במקום ללמד את הכלב לחרבן באיזור עם צמחיה, ולהרוויח דשן , או לאסוף ולזרוק באזור צמחייה , או לזרוק במקום שמיועד לאיסוף חארה.. אוספים את הקקי לתוך שקית, זורקים לפח אשפה ציבורי , מסריחים ומלכלכים את הפח, מזהמים את הסביבה עם שקיות חארה.
המתעצבן | 20.08.17
24.
הרעיון לא רע אך לא מספיק מפותח, מסובך ויקר מידי. אכן יש בזבוז מים מטורף בעולם עם האסלות הרגילות
בעיה נוספת ולא פחות חשובה היא הילודה הגבוהה במדינות רבות. צריך לשקול במדינות מסויימות אולי אפילו בישראל הגבלת ילודה או תמריצים למי שמסתפק ב2 ילדים במקום 6 או 9. בישראל ובשטחים מתפתחת צפיפות אוכלסין שתגרום להרבה בעיות בעשורים הקרובים. הצרה שלפוליטיקאים אין חזון ותוכניות לטווח ארוך יותר מ4 שנים...
ערן | 19.08.17
18.
לפני כמה שנים סיירתי במפעל טיהור בהודו שתוצאותיו מזינות את רשת החשמל ובגז לבתים
הכניסה חפשית ולכל המגיע מצטרף עובד המקום המסייר ומסביר את מהות המוזיאון הקטן אמנם, אך המעניין. בין הארצות שנסקרו בעולם מופיעה ישראל עם מערכת בתי השימוש באתר מגידו שבעמק יזרעאל בו התקינו הרומאים מערכת ניקוז לשירותים שבמקום. סגור בימי ראשון. פתוח בין 10 ל-5 אחר הצהרים. בנוסף, בחצר הגדולה מוצגים שונים של בתי שימוש שכונתיים וארעיים ומתקן המשתמש בהפרשות של אזרחי דלהי (בשירותים הנמצאים ברחוב מחוץ למכון הטיהור), השפכים עוברים טיהור וסינון ולבסוף הגז המופק מהשאריות משמש לתאורת המקום, להפעלת מנוע חשמלים ולטעינת מצבר וכן לבישול במטבח של המכון לרווחת העובדים. ההמלצה שלי לאיך להגיע: Sulabh Gram, Mahavir Enclave, Palam Dabri Rd New Delhi-110045. נוסעים במטרו דרומה (קו מס 3-כחול) מתחנת קונוט פלייס לתחנה דווארקא-מור Dwarka Morh. משם בטקסי-ריקשה מבקשים מהנהג להגיע לרחוב פאלאם דברי.
פנחס הריס | 19.08.17
9.
ל8 כן אני באמת גר בסין (רוב הזמן)
לרוב האנשים הבוגרים (מעל גיל 35) שאני מכיר יש כמה אחים ואחיות, אכן הצעירים הם אחים בודדים וזה משתנה כעת. וזה כל היופי במה שקרה בסין. זיהו את הבעיה , בלמו אותה , ועכשו לאט לאט משחררים. העניין הוא שבמקומות עניים אתה מביא ילדים כדי לשפר את כוח השרידות שלך (ילד בעולם השלישי הוא נכס כלכלי) מה שבהכרח גורם ליותר עוני ותמותה של ילדים. שפר להם את התשתיות, תן להם תעסוקה , תראה להם תקווה, ותראה שאת הקונדום הם כבר כבר יקנו לבד.
בולשיט בריבוע | 18.08.17
8.
ל-2. אם אתה באמת מתגורר בסין בעשורים האחרונים אז אתה מודע
לכך שהם ביטלו את מדיניות הילד האחד. תסתכל על יפן שנואשת להגדיל את קצב הילודה ועוסקת בפרופוגנדה ותמריצים חיוביים. תסתכל על רוסיה ש*בחוק* החליטה לאסור על אנשים לעבור טיפולי רפואיים למניעת הריון. עם כל הכבוד, אנשים יודעים יותר טוב ממך מה הם צריכים- ובראיה היסטורית ואבלוציונית, האסטרטגיה של התרבות חסרת מעצורים היא האסטרטגיה היעילה ביותר להצלחת/הישרדות השבט שלך.
פפףף | 18.08.17
6.
ל-2. אם אתה באמת מתגורר בסין בעשורים האחרונים אז אתה מודע
לכך שהם ביטלו את מדיניות הילד האחד. תסתכל על יפן שנואשת להגדיל את קצב הילודה ועוסקת בפרופוגנדה ותמריצים חיוביים. תסתכל על רוסיה ש*בחוק* החליטה לאסור על אנשים לעבור טיפולי רפואיים למניעת הריון. עם כל הכבוד, אנשים יודעים יותר טוב ממך מה הם צריכים- ובראיה היסטורית, האסטרטגיה של התרבות חסרת מעצורים היא האסטרטגיה שמובילה שבטים לניצחון.
חחחח | 18.08.17
2.
בולשיט בריבוע
מדובר באקומול לחולה סרטן, פתרון לא ריאלי, יקר, ולא יחזיק מים. כדי לפתור את הבעיות בעולם השלישי צריך: 1 קונדום! קודם כל צריך לעצור את קצב הילודה, יש משהו לא הגיוני בלהציל 1000 ילדים משילשול כדי שהם יהפכו תוך דור ל40 אלף משלשלים. 2. תשתיות. נכון זה עולה מיליארדרים. אבל זה מוכח כעובד . הכסף ישנו , רק שמדינות המערב לא שמות ז** על החצר האחורית שלהם כאחד שהתגורר בסין ב20 שנה האחרונות, ראיתי במו עיניי איך כשיש רצון אפשר להפוך מדינת עולם שלישי למעצמה כלכלית בפחות משנת דור אחד
רון | 18.08.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת