אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
בלעדי ל"כלכליסט": בעלי רולדין פותח רשת גלידריות צילום: עמית מגל

בלעדי ל"כלכליסט": בעלי רולדין פותח רשת גלידריות

אבי קינן, השף הראשי של רשת הקונדיטוריות, יקים רשת גלידריות בשם Coool שתתמחה בגלידות פרימיום ובקינוחים קפואים. לפי ההערכות, ישקיע קינן 750-500 אלף שקל בהקמת הסניף הראשון

19.04.2010, 07:01 | מיכל תוסייה כהן

אבי קינן, אחד משלושת בעלי רשת הקונדיטוריות ובתי הקפה רולדין, מקים רשת גלידריות שתיקרא Coool ותתמחה בגלידות פרימיום, קינוחים קפואים וגלידות סורבה. לפי הערכות בשוק, קינן ישקיע 750-500 אלף שקל בהקמת הסניף הראשון של הגלידרייה שייפתח ברחוב ביאליק ברמת גן.

רשת רולדין נמצאת בבעלות משפחתית של שלושה אחים: קובי חקק שמתפקד כמנכ"ל הרשת, מנהל הפיתוח העסקי דודו קינן, ואבי קינן, השף הראשי, המקים בימים אלו את הסניף הראשון של רשת הגלידריות. קינן כבר רכש מכונת גלידה מקצועית באיטליה והביא אותה לארץ. הרשת תפעל בנפרד מהפעילות העסקית של רשת רולדין.

פתיחת רשת הגלידריות היא התפתחות טבעית עבור קינן, שהתמחה ביצירת קינוחים בלימודיו בבתי הספר לאפייה ''לה נוטרה" ו"קורדון בלו" בצרפת ו"בארי קליבו" ו"מאיו" בבלגיה. בבתי הספר הללו למד קינן את היסודות של קינוחי עלית, שבהם הוא עתיד להשתמש ביצירת הטעמים בגלידרייה. גם ברולדין, במסגרת תפקידו כשף הראשי, קינן מוביל את הקו הקולינרי של הרשת.

לזכותו של קינן עומד ניסיונו בהקמת רשת למכירת מזון. ב־1987 הקים קינן את רשת רולדין עם אחיו קובי חקק. האחים מכרו עוגות שהכינו בעצמם מדלת לדלת ושנתיים לאחר מכן, ב־1989, הקימו את הסניף הראשון של הרשת ברמת השרון.

היום הרשת מונה 28 סניפים, רובם פועלים בשיטת הזכיינות. הרשת ממשיכה להתרחב ועתידה להכפיל את גודלה בשנתיים הקרובות, עם 20 סניפים חדשים שעתידים לקום עד סוף שנת 2011.

לקינן צפויה תחרות קשה בגזרת הגלידות פרימיום. על אף הקו האיכותי הצפוי של הגלידות של רשת Coool, בישראל פועלות כמה רשתות של גלידריות פרימיום, שעם השנים התבססו וצברו קהל לקוחות נאמן, בהן רשת הגלידות אלדו, רשת אייסברג ועוד.

מרולדין נמסר בתגובה: "רשת הגלידריות Coool שבבעלות אבי קינן תפעל בנפרד מרשת רולדין".

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות



11 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
בהמשך למגיב 1
גם אני קיבלתי מ"אייסברג" מנה שהמוכר דאג שלא תעבור את השוליים של הכוס,שאלתי אותו אם זו בדיחה...הוא אמר שזו המנה. גלידה צריך לשים כמו שצריך, אולי הוא חסך כמה אגורות בזה שהוא לא שם כמות מכובדת אבל הנה ההזדמנות שלי לעורר אותם קצת. כל החברות שמתקמצנות בכמות-הציבור לא פרייאר פשוט לא תראו אותנו במקום שלכם יותר!
מיכאל  |  20.04.10
לכל התגובות