אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
צביקי עשת מקים שדרת אוכל בטיילת תל אביב צילום: עמית שעל

בלעדי לכלכליסט

צביקי עשת מקים שדרת אוכל בטיילת תל אביב

לכלכליסט נודע כי המסעדן יקים שדרה קולינרית עם בעלי בננה ביץ’, שתכלול גם סניף גרקו. עשת מתרחב עם גרקו גם ליוון: יקים ריזורט קולינרי

05.02.2020, 07:12 | נווית זומר

המסעדן צביקי עשת, בעלי המסעדות גרקו, גרינברג, גלידות ג'לטריה ופיצה פיזה, מתרחב בארץ ומעבר לים. ל"כלכליסט" נודע כי עשת יפתח בקיץ הקרוב שדרה קולינרית בטיילת בתל אביב, בהשקעה של 10 מיליון שקל ולאורך 600 מ"ר, במקומו של קפה לונדון המיתולוגי.

קראו עוד בכלכליסט

עשת. התרחבות בארץ ובעולם, צילום: עמית שעל עשת. התרחבות בארץ ובעולם | צילום: עמית שעל עשת. התרחבות בארץ ובעולם, צילום: עמית שעל

המיזם מתבצע בשותפות עם נבו דוקטורי, מבעלי בננה ביץ', ויכלול שורה של בתי אוכל: מסעדת גרקו, ומותגים נוספים כמו מסעדת המבורגרים, דוכן אוכל רחוב ישראלי, בית קפה וקיוסק. על העיצוב והתכנון מחדש של המקום הופקד האדריכל דן טרוים.

במקביל, עשת פורץ לראשונה עם גרקו מעבר לים. עשת ומשפחתו רכשו שטח של 100 דונם, צמוד למפרץ באי קאה שביוון (כשעה מעבורת מאתונה), שעליו הוא מקים ריזורט בדגש על קולינריה, שיכיל כ־30 חדרי לינה ויציע לאורחים גם פעילויות הוליסטיות כמו סדנאות יוגה, וקולינריה תחת המותג גרקו. עשת סירב למסור את סכום העסקה ואמר: "זה אי קטן שמוכר בעיקר לתושבי אתונה ורכשתי בו שטח בבעלותי הפרטית. אני נוסע לשם כבר 25 שנה, והריזורט זה הגשמת חלום. אני אציע לאורחים כל מה שאהוב עליי. הפרויקט בהקמה וייפתח להרצה בקיץ".

בנוסף, עשת העניק לראשונה זיכיון למסעדת גרקו, שאותו קיבלה קבוצת ישרוטל שתקים מתחם אוכל "גרקו ביץ'" בחוף הים של רויאל ביץ' באילת.

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות