אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
מנכ"ל זוגלובק פיני קמרי עוזב את החברה; אלי זוגלובק יחליפו צילום: עמית שעל

מנכ"ל זוגלובק פיני קמרי עוזב את החברה; אלי זוגלובק יחליפו

קמרי צפוי לעזוב בעוד חצי שנה ולפרוש לעסקים פרטיים. היו"ר אלי זוגלובק אמר על קמרי: "הוא מעמודי התווך של זוגלובק". החברה סובלת מירידה חדה במכירות, בדומה ליצרניות בשר נוספות

02.05.2016, 12:08 | נורית קדוש

בעיצומה של תקופה מאתגרת בה סופגות יצרניות מוצרי הבשר ירידה במכירות, החליט פיני קמרי מנכ"ל זוגלובק על סיום כהונתו. את מקומו של קמרי שיעזוב בעוד 6 חודשים יתפוס יו"ר החברה אלי זוגלובק, שיכהן בשני התפקידים. קמרי צפוי לסיים את כהונתו בתום 6 ולפרוש לעסקים פרטיים. לדברי קמרי: "לאחר שש שנים החלטתי לפרוש לאחר תקופה מלאת אתגרים בחברה שיש בה שילוב ייחודי של מותג חזק והבעלים שנתנו לי את מלוא התמיכה לבצע את המהלכים החשובים אותם ביצענו. אני מרגיש צורך לפנות גם לאתגרים ולדרך חדשה." לדברי אלי זוגלובק: "פיני קמרי הוא מעמודי התווך של זוגלובק כיהן כמנכ"ל החברה במשך שש שנים ומילא תפקידו במסירות אין קץ."

קראו עוד בכלכליסט

זה חצי שנה סובלת זוגלובק, כמו יצרניות מוצרי בשר נוספים מירידה חדה במכירות. זאת על רקע אזהרת ארגון הבריאות העולמי מחודש אוקטובר האחרון כי מוצרי בשר מעובד מסרטנים. מדובר בהמבורגרים, נקנקיות, נקניקים ועוד. בעקבות ההודעה נרשמה נטישה המונית של הצרכנים את הקטגוריה והמכירות ירדו בעשרות אחוזים. בעקבות כך, פנתה זוגלובק להרחיב את פעילותה בשוק תחליפי הבשר.

אלי זוגלובק, יו"ר החברה , צילום: אלעד גרשגורן אלי זוגלובק, יו"ר החברה | צילום: אלעד גרשגורן אלי זוגלובק, יו"ר החברה , צילום: אלעד גרשגורן

תגיות

10 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
החברה סובלת מירידה במכירות - הרוויחו את זה ביושר...
אנחנו מאוד סבלנו כשראינו את האכזריות כלפי בעלי החיים שלחוסר מזלם הגיעו למפעל שלהם. אבא שלי, ששומר כשרות ולא נוגע בבשר שאולי יש סיכוי שלא עבר שחיטה כשרה, סבל מאוד כשראה את השחיטה במפעלי זוגלובק - בתורה שלנו יש חשיבות לשחיטה כשרה + פירוט מקיף איך לבצעה, על מנת שלא לגרום סבל לבעלי החיים שנגזר דינם, לא ברור לי איך בזוגלובק הצליחו לקבל תעודת כשרות, אבל סליחה שאני ממש לא מרגישה חשק לבכות בשבילם עכשיו...
אורלי , פתח תקווה  |  03.05.16
6.
תגובה 5 בטח נכתבה כבדיחה
כולם ראו את התחקיר התעללות אצלם במשחטה - ולמרות שהתעללויות יש אצל כל יצרני הבשר במשחטות - הבעיה האמיתית זה הסבל העצום של התרנגולים בלולים שגופם מעוות גנטית --- וזה עוף טוב - וזוגלובק - ויחיאם - וזה רק תרנגולים שלא לדבר על ה"משלוחים החיים" המזעזעים
df , ת  |  02.05.16
לכל התגובות