Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility
תגית
אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
קראו עוד
סגור
מסעדנות
62 כתבות אודות מסעדנות
"הענף בקריסה": מחלוקת בממשלה על מכסת העובדים הזרים למסעדות
17.03.24
|
אורנה יפת
"אני מעדיף לחזור לקרב עוד אלף פעם ולא לחזור לסרוויס"
03.03.24
|
חיליק גורפינקל
"כמו לפתוח בקבוק יין בבית, רק עם אוכל טעים"
08.02.24
|
חיליק גורפינקל
היי שלום טופולופומפו, ותודה על הדגים, הבשר וכל השאר
30.01.24
|
חיליק גורפינקל
"לא נתפס שמאיה וקארינה לא אתנו"
25.01.24
|
חיליק גורפינקל
מפלצת הספגטי: גווידו היא גרסה מקומית למטבח איטלקי-אמריקאי
11.01.24
|
חיליק גורפינקל
כשבעלי אזולי נקראים למילואים, נשותיהם מוקפצות לחזית הבר
31.12.23
|
חיליק גורפינקל
"לא הגיוני שמסעדות צריכות לבשל לחיילים"
20.11.23
|
חיליק גורפינקל
ביהמ"ש מינה נאמן לרשת המסעדות טאטאמי: צברה חובות של 14 מיליון שקל
29.09.23
|
ליטל דוברוביצקי
מסעדת ביינה: קלאסיקה תל-אביבית, אבל ממש טובה
08.06.23
|
חיליק גורפינקל
נונו־ג'ירף נכנסת לתחום ההסעדה העסקית
21.05.23
|
אורנה יפת
ריצ'י האנטר על סף קניית שליטה ברשת המסעדות קיסו־פו
09.05.23
|
גולן חזני
השף שהיה בנומה ומוגריץ: "אוכל לא חייב להיות טעים"
05.02.23
|
חיליק גורפינקל
אורי עשת: "אני לא מרגיש פריבילג"
08.01.23
|
חיליק גורפינקל
מישלן בדרך לארץ - מה זה יעשה לקולינריה הישראלית?
30.11.22
|
חיליק גורפינקל
גל עליות המחירים נמשך: ארומה מייקרת את התפריט ב-7%
14.07.22
|
אורנה יפת
המבורגר על הדרך: BBB פותחת רשת פונדקי דרכים
29.06.22
|
אורנה יפת
לא שבעה מג'ירף: קבוצת נונו רצתה לבלוע גם את גרקו
10.05.22
|
אורנה יפת
עד הכיסון האחרון: במסעדת ויקינג שומרים על הסדר הישן
01.03.22
|
חיליק גורפינקל
חיים כהן מדגים לכל השפים איך צריך להיראות מטבח מקומי
01.02.22
|
חיליק גורפינקל
"אי אפשר לעבוד ככה. אין פיצוי, העיר מתה ואני בהתקף חרדה תמידי"
16.01.22
|
חיליק גורפינקל
מסעדת פרם אורסולה: פנינה בלב המדבר
26.12.21
|
בשיתוף Visionet
נינה ביאנכה: המסעדה שלא כדאי לכם לפספס
09.12.21
|
בשיתוף Visionet
"שפים סלבס? זה מעורר את התעשייה אבל גם מביא הרבה נודניקים"
05.08.21
|
דיאנה בחור ניר
אין עובדים, ומסעדות ניו יורק מתקשות להתניע מחדש
22.05.21
|
חדשות חוץ
מספר המשרות הפנויות במשק במרץ - הגבוה ביותר מאז 2009
18.04.21
|
שחר אילן
עובדים במסעדת "חדר אוכל" במתחם הקאמרי הגישו בקשה לפרקה
18.11.20
|
ליטל דוברוביצקי
טמפו: צניחה של 30% ברווח הנקי ברבעון השני - ל-17 מיליון שקל
27.08.20
|
אורנה יפת
שירותי המשלוחים לא פיצו על הפסדי המסעדות בזמן הסגר
26.07.20
|
דורון ברויטמן
המסעדן שחר סגל: "אנחנו עכשיו במלחמה"
19.05.20
|
רעות ברנע
התגיית לא קיימת ,אנא נסה בשנית.